IronMaid
En principi no sabia si puntuar-los perquè 15 minuts no sé si es poden considerar instantanis però realment he pensat que si que encaixen. Tenen un sistema que s'escalfen sols i amb només aigua freda/del temps ja te'ls fas. Podeu trobar videos a youtube on es veu el procés i és realment força curiós.
Respecte a la part culinària, els fideus en si són vermicelli, amb lo qual bàsicament no tenen gust de res però s'empapen molt del brou. El caldo és el típic hot pot xinès molt picant, com els que es poden trobar a diversos restaurants de Barcelona. Els afegits són la part top, a l'intentar emular un hot pot xinès doncs porta de tot, tripa de vedella, bolets, algues, arrel de lotus, patata.... i realment queda molt bé. Per què llavors els puntuo només amb un 6? Doncs perquè el picant és un pèl excessiu. Jo el suporto força bé i me'ls he acabat però realment acaba sent una mica bèstia i amb un punt menys agressiu segurament es gaudiria més. Pel que he llegit hi ha 4 varietats d'aquesta gama així que caldrà provar els altres 3 a veure si milloren aquest aspecte.