IronMaid
Feia temps que volia provar algun producte d'aquesta marca i en el meu viatge a Dublin vaig trobar-los en un supermercat asiàtic i m'hi vaig tirar de cap. Primer de tot dir que es preparen d'una manera una mica diferent. Porten dos sobres, que es tiren en aigua bullint durant tres minuts (els sobres tancats) i, en un altre pot amb aigua bullint, es fan els fideus durant 6 minuts (més temps de l'habitual). Són fideus secs amb la qual cosa després cal colar-los perquè no quedin amb brou i es barregen amb els dos saboritzants que hem bullit a l'altre pot.
La qualitat dels fideus és excel·lent, nivell premium. De fet tant de sabor com de textura semblen tallarines de tota la vida, un toc com més italià diguéssim. Els saboritzants són molt personals, un gust a cranc que notes des del principi i un punt picant no gaire fort però suficient. El sobre amb oli li dóna una textura més cremosa al conjunt. La combinació és bona però, segurament perquè a mi els fideus secs tampoc em tornen boig, no m'han semblant res de l'altre món com semblava que fossin si llegies la review del The Ramen Rater.