IronMaid
Primer de tot explicar que es fan una mica diferents de l'habitual. A les pròpies instruccions del sobre ho adverteix. Es posa el saboritzant i els liofilitzats a l'aigua abans de posar-la a bullir. És a dir, poses els 550ml d'aigua en el pot on la bulliràs, tires els dos sobres i ho portes a ebullició, un cop bull tires els fideus, ho deixes 5 minuts, afegeixes el sobre amb oli i ja ho tens. Explica't això cal dir que quan m'he posat a fer-los m'han espantat una mica. L'olor a picant impregnava tota la cuina i el color vermell intens del brou que anava quedant feia que cada cop fes basarda. Però realment m'han sorprès per bé. Són picants, intens, però no d'aquells que has d'anar bevent aigua o no pots seguir, és un picant fort però suportable. Però el que m'ha agradat més era que tenien sabor a brasa, com a carbó. Al nom ja posa això de "Flamed Cooked" però realment no li havia fotut ni cas i la veritat és que li dóna un punt molt bo, per anar bevent el brou amb gust. El sabor a vedella i marisc queden força tapats tant pel picant com, sobretot, pel sabor a brasa. Els fideus són els típics coreans que són més gruixuts que els japonesos i els liofilitzats eren bàsicament verdures i algun tros de carn despistat. En resum, si us agrada el picant i la brasa compreu-los si o si.