dracmus
Sincerament estic molt sorprès amb el nivell d´aquests fideus. Els nissin raoh tenen pocs rivals , i aquest es un d´ells. Un brou dels que creen afició.Els fideus estan inspirats en un restaurant de Hokkaido, concretament d'Asahikawa (que recomano visitar, ja que val molt la pena) bastant famós. Explicaré una mica l´historia ,va ser en la dècada de 1980 que Santouka va fer els primers passos a Hokkaido i va començar a cridar l'atenció amb els seus Shio ramen servit amb una petita pruna, en vinagre en un recipient rodó únic.
Santouka va començar la seva història quan el fundador Hitoshi Hatanaka dir a la seva família.
"Vaig a fer deliciós ramen." . Segons el mètode de producció original, la sopa Tonkotsu blanc (os de porc) es produeix a partir de l'assaig, error.
L'empresa va ser fundada el març de 1988, tot just quatre mesos després que la sopa rebut crítiques molt favorables de la família de Hatanaka per la seva increïble qualitat.
El restaurant tenia nou seients i un sol element al menú: Shio (sal) ramen.
Aquest va ser el començament d'Hokkaido Ramen Santouka. Despres de la petita introducció diré que com a curiositat porta una petita pruna (el primer cop que ho veig), una làmina de porc, bolet, naruto i cibulet. El brou és intens, gens salat i amb un gust tremend.. En fi, Un dels millors que he provat sense cap dubte. Absolutament imprescindible, els trobaràs a Market tokyo.