dracmus
Primer de tot dir que ramen Hakata (博 多 ラ ー メ ン? ramen Hakata) és un tipus de ramen derivat de la ciutat de Fukuoka (de fet es un barri). Té un brou Tonkotsu i fideus més aviat prims. Sovint, els ingredients característics com l'all picat, beni shoga (gingebre confitat), llavors de sèsam, i fulles de mostassa en escabetx picants (karashi Takana) es deixen en taules perquè els clients es serveixen ells mateixos. Les tendències recents han fet Hakata ramen un dels tipus més populars al Japó, i diverses cadenes de restaurants especialitzats en Hakata ramen es poden trobar a tot el país. En altres zones del Japó, el plat es coneix com ramen Tonkotsu.
Dit això diré que m´ha agradat bastant, encara que no és igual que l´original, el brou era molt bo, no gaire salat, cosa que s´agraeix, i portava afegit com cibulet i algues. Com a curiositat també tenia una làmina de porc que tampoc aporta gaire. Respecte als fideus si que eren fins, i força bons. En resum molt bona combinació i ja donen ganes d´anar-hi a Hakata!