dracmus
En aquest cas el brou es molt millor que els fideus, força gustos, espès, i amb un molt bon gust a porc. Com afegits porta cibulet i un tros de chasu que es testimonial, bastant mes pobre respecte als raoh per exemple. Els fideus són bastant prims, cosa que a mi no m´agrada especialment (els prefereixo mes gruixuts) pero son de qualitat bastant millor respecte els que et pots trobar normalment. Com a curiositat, Tonkotsu ramen és un plat de ramen originat a Fukuoka,(ciutat de l'illa de Kyushu de Japó). Originalment es va preparar com un menjar ràpid assequible per als treballadors en els mercats de peix. Avui en dia, és conegut pel temps que pot trigar a preparar adequadament el plat (que es molt elevat). El brou de sopa es basa en els ossos de porc i altres ingredients, que normalment es bullen durant diverses hores, i el plat es serveix tradicionalment amb fideus de ramen que són dures al centre i coronades amb un ventre de porc tallat. A Fukuoka, Japó, tonkotsu ramen es coneix com Hakata ramen, que es un "barri" de Fukuoka.
Dit això, diré que en resum son molt bons, però no arriben al nivell dels raoh, encara que tot i així els recomano sense cap dubte!