dracmus
Que he de dir , dels fideus d´Ippudo que no s´hagi dit ja... Són bàsicament de lo milloret que pots prendre al Japó... Ippudo és famós per dos estils diferents de Ramen, el Shiomaru i l'Akamaru. El Shiomaru és el que tots reconeixem i es tracta bàsicament d'una sopa de base de Tonkotsu on els ossos de porc han estat en ebullició durant 15 hores.El Akamaru, és el Shiomaru, amb una porció de pasta de miso especialment preparada anomenada Umami-dama i un oli d'oliva negre perfumat. Umami-dama que literalment significa "sabor bola". El Akamaru te un gust mes intens, però a la vegada gens salat com sol ser habitual en el tonkotsu instantani. El brou, quan es pren te un regust de picant que val molt la pena. Respecte als fideus, que dir... Són frescos i el millor que et pots trobar. En resum, tot una delícia que cal tastar, ja que els originals de moment no han arribat a Barcelona... Recomanadissims!